Välkommen till Herida brands

Här hittar du information om nyheter i vårt sortiment, mässor och event vi deltar på samt lite annat smått och gott.

Var med och tävla om biljetter till Västerås Öl & destillat samt romprovning

I helgen är det Västerås Öl & Destillat 2019. En mässa där du har möjlighet att testa nya drycker, träffa massor av  kunniga utställare kanske hitta lite nya favoriter. Nu har du möjlighet att vinna entrebiljetter samt romprovning för två personer med Gregers Grue SPANSK VS BRITTISK STIL PÅ ROM(OBS!!!Gäller lördag 26/10). För att vara med och tävla ska du på vår facebooksida tagga den person som du vill ta med dig till Västerås Öl & Destillat . Efter det svarar du på 5 frågor. Om du har alla rätt är du med på utlottningen av biljetterna.
TÄVLA HÄR

25 rums from 25 countries

Nu är den äntligen här.  25 Rums from 25 Countries.
En tastingbox där du får möjlighet att prova rom från 25 olika länder. Boxen innehåller 25 x 2cl rom.
Du beställer ditt exemplar HÄR

Rom från kuba
Santiago de Cuba
& ron cubay

Kuba är starkt förknippat med lagrad rom De har en mycket lång tradition av att producera sin karaktäriktiska rom. Många cigarrälskare gillar denna stil på rom.
En kubansk rom och en cigarr är en underbar kombo.
Nu kan man äntligen beställa Santiago de Cuba  samt Ron Cubay på Systembolaget. Båda är producerade och butteljerade på Kuba vilket betyder att de måste följa det Kubanska regelverket gällande rom.
Beställ HÄR

Romprovning på Birka med
carlos esquivel och origenes rum

Carlos Esquivel kommer ombord på Birka Cruises och berättar om Origenes (rom)och dess skapare "Don Pancho". Båten lämnar Stockholm den 9 oktober och Carlos håller Masterclass under dagen den 10 oktober.

Worthy Park från Jamaica

Letar du efter en rom i brittisk stil och som dessutom kommer från en av Jamaicas älsta Estates så är det en Worthy Park du ska ha. Worthy Park Single Estate går att beställa via Systembolaget.
Av specialutgåvorna där man slutlagrat på Sherry-, Madeira- eller Portvinsfat finns endast ett fåtal flaskor kvar. Beställs via privatimporten.
Är ni osäkra på hur ni ska beställa, maila oss på info@herida.se 

Tres Hombres 2018

Nu är de äntligen här... 
Årets upplaga av Tres Hombres.
Dessa beställs endast via privatimporten.
Mer info om hur du beställer hittar du HÄR

Esclavo XO cask Cognac finish

Den 21/9 släpps en Special Edition av Esclavo XO Cask.
Här har man slutlagrat rommen på Cognacsfat. Batchen består av 397 flaskor. Varje flaska är numrerad och 250 av dem kommer att släppas på Systembolagets Tillfälliga Sortiment. Best.nr 11641
Ett mycket trevligt gästspel i Esclavo familjen.

Mickey Finn blood orange

Mickey Finn Blood Orange❤️ 
En helt ny smak i Mickey Finn serien.
 Drinken på bilden innehåller Mickey Finn Blood Orange, Vitt Vin & 7up. För att beställa via privatimporten behöver ni denna info.
Importör: Herida Brands
Produkt: Mickey Finn Blood Orange
Ursprung: Holland
Volym: 0,5 liter
Alk.halt:  15%
Pris: 123 kr 
Länka mig till Privatimporten

Stort Grattis
Ron Roble ultra añejo

Stort Grattis Ron Roble Ultra!!! Att plocka hem guldmedaljen som bästa rom i kategorin 11-15 år på ”International Rum Conference i Madrid” är stort. Det här är en rom att räkna med.

Ron Roble från Venezuela

Välkommen till Sverige Ron Roble. En rom från Venezuela som tidigare enbart varit tillgänglig på flygplatserna i Venezuela. En robust rom med måttlig sötma. Mjuk och len med mycket karaktär. De går att beställa på Systembolaget och fr.om 1 dec finns Ron Roble Ultra Añejo i fast sortiment.

troligtvis Världens första rosa rom

En rosa drinkrom med smak av Jordgubb, Hallon & Körsbär. Passar utmärkt att blanda med Schweppes Russchian, Sprite eller varför inte mousserande vin.Lanserades 3/12.  Beställ HÄR.

Arehucas romlikörer

Arehucas Ron Miel (Honungsrom) & Caramelo. Två trevliga romlikörer från Arehucas på Gran Canaria. Dessa produkter kan avnjutas på många olika sätt. Du hittar tips och ideér i vårt nya receptblad. Ladda ner HÄR

RON DE JEREMY XXXO

17 Septemper lanseras en ny Limited Edition rom
från Ron de Jeremy.

26 år solera lagrad på Bourbonfat.
Totalt 3000 flaskor producerade varav 432 hamnar i SVERIGE.
En blend av rom från Trinidad, Barbados, Dominikanska Republiken & Panama 
Beställ din flaska HÄR

Nyhet ombord på birka cruise
& eckerö linjen
BIanca vigna Cuvée1903

Bianca Vigna är en familjeägd vingård belägen i norra Italien med starka värderingar, innovativa idéer och med omsorg för varje enskilt steg i proseccen. Ambitionen är att göra riktigt bra viner - Viner som är framställda med största respekt för naturliga processer i en toppmodern vinkällare, byggd med respekt för människor och miljö. Under hösten kommer även Bianca Vigna Prosecco DOCG att lanseras. Håll ögonen öppna.

Tres hombres cask no 1 & 2

Nu finns de äntligen i Sverige!
Tres Hombres Cask no 1 och Cask no 2. Small batch rum, framtagen av 1423 ApS och fraktad med Tres Hombres. Endast 30 flaskor av varje tillgängliga i Sverige. Beställningsbar via privatimporten. Information om hur ni beställer hittar ni HÄR.

Gold of mauritius

Produceras på paradisön Mauritius. Man lagrar rommen på portvinsfat. Här hittar man underbara, spännande toner som man oftast inte hittar i rom.

Mickey Finn till sommardrinken

En serie smaksättningsprodukter till drinken. Drycken som är vinbaserad har mixats med äkta fruktsaft vilket ger den dess genuina aromer. Finns i sex olika smaker. Hallon, Äpple, Päron, Blåbär, Blodapelsin & Jordgubbe. Perfekt att blanda med vitt vin & sprite. Somrigt & läskande!

Rum-Bar Rum
En overproof från Jamaica

Rum-Bar Rum från Worthy Park Estate på Jamaica. 
63% alk.vol och 100% Pot Still. 
Rena drömmen för er som vill ha drinkar med massor av karaktär! 
Ytterligare info kommer inom kort.